Svenska
Gamereactor
nyheter
Sea of Thieves

Sea of Thieves-betan är tillbaka redan denna helg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den stängda Sea of Thieves-betan blev en rejäl succé för Rare med över 330 000 gamers som lajvade sjörövare på de digitala haven, och till både Twitch och Mixer slog det ut giganter som PlayerUnknown's Battlegrounds och Fortnite. Därför gissar vi att flera av er kommer glädjas över att Rare nu utannonserat en ny beta denna helg.

Den kommer att köras från och med imorgon tills på söndag. Det Rare vill göra nu är att kolla om den feedback och data de samlade in efter förra betan gett resultat genom att "hit a higher concurrent players numbers". Därför kommer Rare stressa servrarna vid vissa tidpunkter och simulera överbelastning. Det ger risk för avbrott i spelandet och problem med att komma åt butikerna.

Alla som var med i den stängda betan är välkomna även denna gång, liksom alla som är med i Xbox Insiders-programmet. Utöver detta utlovas ännu ett betatest med mer innehåll innan Sea of Thieves släpps, men vilka datum denna beta ska köras vet vi inte.

Sea of Thieves släpps den 20 mars till PC och Xbox One. En video där Rare berättar mer om detta test hittar du här nedan.

HQ
Sea of Thieves

Relaterade texter

Sea of ThievesScore

Sea of Thieves

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

R E W I N D ! Runt två och ett halvt år senare kollar vi in om den femma vi gav Rares piratsimulator Sea of Thieves fortfarande står sig eller om det finns anledning att omvärdera...



Loading next content