Svenska
Gamereactor
nyheter
Sea of Thieves

Sea of Thieves förändras medan du spelar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

En av de vanligaste farhågorna om Sea of Thieves tycks vara att det kan bli repetitivt efter en tid. Rare har därför börjat prata om just detta på slutet för att visa variationen. I en ny video berättar de om hur spelet kommer förändras medan du spelar, hur datorkontrollerade figurer kan diskutera vad som sker i världen just nu (en pågående kampanj till exempel) och så vidare.

En annan grej är att uppdrag finns gömda i spelvärlden som bara den som hinner först får göra. Du kan till exempel hitta en bok med en skattkarta. Om du river ur den och tar med dig denna karta betyder det att nästa person som hittar boken inte kommer att finna skatten. Det är ju en logisk grej såklart, men inte särskilt många spel fungerar på det viset.

I böckerna kommer det också skrivas ner vad du och andra spelare gör. En dag kan du alltså hitta en bok som berättar vad du själv gjort någon gång. Vi ser framför oss något liknande: "Sedan drack Gamereactor åtta pints, mosade skeppet mot vassa klippor, åt en banan och blev till sist uppäten av en haj. Slut."

Detta och mycket annat får du veta i videon nedan. Verkar bli ett annorlunda spel, inte sant? Sea of Thieves släpps den 20 mars till PC och Xbox One. Vi har spelat det (nästan) färdiga spelet och berättar allt du behöver veta i vår förtitt från i måndags. Vi påminner även om att det denna helg körs ett beta-test för alla som var med i förra betan.

HQ
Sea of Thieves

Relaterade texter

Sea of ThievesScore

Sea of Thieves

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

R E W I N D ! Runt två och ett halvt år senare kollar vi in om den femma vi gav Rares piratsimulator Sea of Thieves fortfarande står sig eller om det finns anledning att omvärdera...



Loading next content